
Als je kiwi’s uitlepelt, blijft er vaak nog veel vruchtvlees over. Dat is jammer voor een stuk biologisch fruit dat al snel dik €2,- kost per set van vier. Om dit te voorkomen kun je kiwi’s schillen, maar het kan nog makkelijker zoals je kunt zien in dit filmpje.
Het enige dat je nodig hebt is een mes, een snijplank en een glas. Snij de kiwi doormidden. Vervolgens haal je het fruit uit de schil door de halve kiwi langs de rand van het glas te halen. Dit moet je zeker thuis proberen.
Als je de truc te pakken hebt, kun je hem ook gebruiken om een mango mee te schillen. Of een advocado.
2 gedachten over “Zo schil je een kiwi supersnel”
Het schillen van kiwi’s en of avocado’s is grote onzin. Verhoudingsgewijs is de schil van deze vruchten ontzettend dun. Men kan ze gewoon met schil opeten. Die verdunt onder het kauwen onmerkbaar weg. De gezondste stofjes zitten net onder en ìn de schil. Mensen, ik ben niet voor niks zo gezond – let alsjeblieft ‘n beetje beter op! 😉
En zo pel je een mandarijnzonder dat je vieze handen krijgt. http://waslijn.com/2013/12/07/mandarijntje-eten/
Reacties zijn gesloten.