Zo verwen je je moeder pas écht op Moederdag

Je kan je moeder dit jaar met Moederdag heel cliché verwennen met bloemen, chocolade of parfum. En waarom ook eigenlijk niet? Wij kennen weinig moeders die deze cadeaus niet op prijs stellen. Maar verwen haar dan wel duurzaam! 
Bloemen, chocolade en parfum zijn al jaren een hit en gelukkig zijn er ook steeds meer duurzame varianten van deze fijne cadeaus. Wij hebben het voor je uitgezocht zodat je 14 mei goed voor de dag komt.

Mooie bloemen, mooi verhaal

Een Eerlijk Boeket Met Fffp Keurmerk Van Greetz
Een Eerlijk Boeket Met Fffp Keurmerk Van Greetz

Bij Moederdag hoort een bloemetje. En  om het je helemaal makkelijk kan maken vind je op Greetz een pagina vol met duurzame bloemen die je ook nog eens kunt laten bezorgen op Moederdag. Deze mooie bossen dragen namelijk het Fair Flowers, Fair Plants (FFFP) keurmerk dat aangeeft dat de kwekers voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van milieu en personeel (bijvoorbeeld aan arbeidsomstandigheden, hygiëne en veiligheid). Mooi verhaal toch?

Eerlijke chocolade om van te smullen

Biologische Chocolade Van The Chocolatemakers
Biologische Chocolade Van The Chocolatemakers

Chocolade is eigenlijk overal goed voor. Nou ja, misschien niet voor de lijn maar wat worden we er gelukkig van! Verwen je moeder met een reep eerlijke chocolade van de Nederlandse chocolademakers Johhny Doodle of Tony’s Chocolonely of kies voor de biologische chocolade van de Chocolatemakers, die wordt gewoon gemaakt in Amsterdam!

Parfum zonder chemische troep

Natuurlijk Parfum Van Abel Odor
Natuurlijk Parfum Van Abel Odor

Verwen je moeder met een lekker parfum zonder chemische en synthetische geurstoffen. Daar zijn er gelukkig steeds meer van, zo maken broer en zus Doornbos het parfum RUIK van sinaasappelschillen maar dat is zo populair dat het al helemaal uitverkocht is. Wél beschikbaar zijn de vijf unieke, natuurlijke geuren van Abel Odor. Deze heerlijke parfums worden gemaakt in Nederland en als je niet weet welke je moeder het lekkerst vind, kun je haar verassen met een proefpakketje!
 
Ok, aan de slag en verras je moeder met een geweldig, duurzaam cadeau! En ben je zelf moeder? Help je kinderen een handje en stuur ze deze blog door : )
Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Greetz.

Over de schrijver