Zonnepanelen en isolatie rendabeler dan ooit

Solvari Foto1
Bron: Solvari

(Partnerblog) Zonnepanelen en isolatie zijn vormen van duurzame energie die op dit moment zeer rendabel zijn om in te investeren. De onafhankelijke organisatie Solvari helpt je met het vinden en vergelijken van aanbieders van deze producten. Door offertes van verschillende specialisten in je regio te vergelijken, vind je snel en gemakkelijk de beste deal.

Gratis stroom én subsidie met zonnepanelen
Avw
Met zonnepanelen kun je je eigen groene stroom produceren en profiteer je bovendien van een subsidie tot wel € 650,-. Door de gedaalde kosten van zonnepanelen is zonne-energie in veel gevallen goedkoper dan stroom van je energieleverancier. Als je de investering hebt terugverdiend, zorgen de zonnepanelen nog zeker 20 jaar voor gratis elektriciteit én een beter milieu. Ontdek hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen.
Voorkom warmteverlies door goede isolatie
Je bespaart elk jaar honderden euro’s en draagt bij aan een beter milieu door te kiezen voor spouwmuurisolatie of vloerisolatie. Het aanbrengen gebeurt in één dag en je profiteert direct van de voordelen. Voor isolatie geldt nu bovendien een laag BTW-tarief van 6%.
Investeer in je spouwmuur en behaal een enorm rendement
Een groot deel van de warmte in een woning ontsnapt via de muren. Heb je nog geen spouwmuurisolatie? Dan is dit het moment om actie te ondernemen. Spouwmuurisolatie heb je vaak binnen 3,5 jaar terugverdiend. Omdat spouwmuurisolatie van buitenaf gebeurt, heb je geen rommel in huis en de klus is binnen een paar uur geklaard.
Profiteer van de voordelen van spouwmuurisolatie.
Solvari Foto2
Bron: Solvari

Vloerisolatie
Goede vloerisolatie draagt bij aan een aangenaam leefklimaat in je woning en het voorkomt vochtproblemen. De lage kosten en de korte terugverdientijd van vloerisolatie maken het isoleren van je vloer of kruipruimte tot een zeer rendabele investering. Isoleer je vloer en bespaar honderden euro’s per jaar.

5 gedachten over “Zonnepanelen en isolatie rendabeler dan ooit”

  1. Laat je niet van de wijs brengen door de negatieve reclame van PUR isolatie, zoals de link van CHRISTI. Deze is compleet door een concurrent verzonnen.
    Er zijn al 100 duizende woningen geisoleerd of nageisoleerd met PUR zonder problemen. Bedenk wel dat PUR isolatie de hoogste isolatiewaarde per diktecm heeft!!!

  2. Kijk uit met PUR issolatie (spouwmuur). Zoek hierover informatie, er zijn veel verhalen over de gassen die mogelijk nog lange tijd blijven komen in de woning.
    Informeer u goed.
    Ook is er beschreven dat sommige type issolatie ook gewoon inzakken na enkele maanden/jaren waardoor de issolatie waarde nagenoeg 0 is.
    (excuses dat ik geen linkjes heb naar deze berichten, ik weet dat over PUR een bericht in het krantje De Beter wereld stond)

Reacties zijn gesloten.