Zonnepanelen goedkoper door inkoopactie Natuur & Milieu

Zonzoektdak Wekuweigenenergieop(gesponsord partnerblog) De eerste collectieve inkoopactie van Natuur & Milieu voor zonnepanelen, Zon Zoekt Dak, was een groot succes. 2200 huishoudens deden mee. Nu is er een tweede inkoopactie. Hiermee kun je 25 jaar lang je eigen stroom opwekken en al gauw honderden euro’s per jaar besparen op je stroomrekening. Zonnepanelen zijn bovendien al minimaal 17% goedkoper dan stroom van je energieleverancier. Rob Rijshouwer heeft in 2012 zonnepanelen besteld. Tot dan toe hadden de hoge kosten hem van aanschaf weerhouden. “De zonnepanelen van Zon Zoekt Dak waren echter goed geprijsd inclusief montage. Je wist dus waar je aan toe was”, vertelt hij.
Wil je ook iets doen voor de planeet en je portemonnee? Na inschrijving voor de actie word je binnen twee weken benaderd voor een individuele afspraak. Een expert komt dan gratis langs voor een voorstel op maat en als je daarvoor tekent, is de bestelling geplaatst.

Over de schrijver

9 gedachten over “Zonnepanelen goedkoper door inkoopactie Natuur & Milieu”

  1. Beste Tramplus, onze excuses hiervoor. Wij hebben spamfilters ingesteld. We kijken met enige regelmaat of er ook reacties onterecht als spam gemarkeerd worden. Als dat zo is plaatsen we ze alsnog.
   Waarom jij hier in het bijzonder last van lijkt te hebben, is ons nog onduidelijk. We proberen de oorzaak uit te vinden.
   Hartelijke groet, Marten

   1. Een mogelijke reden kan zijn dat je meer dan 2 links in de reactie plaatst. Ook kan het ermee te maken hebben dat je bepaalde links als reactie onder verschillende posts plaatst. Onze filters zijn met name gevoelig voor linkspam

   2. Dit vind ik ook weer zo wazig. "Frissewind" heet opeens "St.Maarten". Zijn jullie soms ergens bang voor? Ik ga dit behandelen op een nieuwe pagina met de naam "Tribunaal". In de url van de video wordt al aangegeven dat men het geknoei met oa de zonnepanelen door de Duitsers niet meer gepikt wordt. Notabene de Duitsers die hierin voorop lopen en heus niet alleen PV.
    En omdat deze wazige software meerdere links niet aankan, nog zo'n filmpje.
    http://www.youtube.com/embed/Ribp5X4V6Fo
    Zo zal het in het vervolg gaan, één link die verwijst naar een pagina waar de zaak uit de doeken gedaan wordt.

Reacties zijn gesloten.